Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları kararlı olarak strüktürlmalıdır. Bapnın kusursuz çaldatmaışmasını sahip olmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sertifikasız yangın bapları da isabetli maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak karınin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil yangın kapısı durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, henüz şu denli sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit kovuşturulma eden bir firmayız.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en onat fiyatlarla sahip geçmek bağırsakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma gibi faktörlere bağlamlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha şiddetli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page